Výrobek, který stojí za to …

Volarský špekáček 91

Král mezi špekáčky. Jeho receptura je vytvořená dle dlouholeté tradice. Při jeho výrobě je použito jen to nejkvalitnější hovězí a vepřové maso, pro šťavnatost se přidává hřbetní sádlo, pro chuť a vůni koření. Volarský špekáček obsahuje 91% masa, žádné příměsi, glutamáty, ani žádné komponenty z obilovin.

Pikantní klobásy….

Volarská pikantní klobása

Pochutnejte si na Volarské pikantní klobáse. Vyrábí se z kvalitního vepřového masa, které pochází výhradně od regionálních dodavatelů. Přidává se již jen voňavé koření – kmín celý i drcený, pro příjemnou pikantnost doplněný sladkou i pálivou paprikou, pepřem a česnekem. Volarská pikantní klobása neobsahuje žádné škodlivé příměsi, glutamáty, ani komponenty z obilovin a splňuje tak požadavky pro bezlepkovou dietu.

Klobása TAURUS

Unikátní specialita. Výjimečná klobása je vyrobena z velmi kvalitního vepřového a hovězího masa – větší část hovězího masa je dokonce dodávána z BIO chovů a v BIO kvalitě. Na exkluzivitě klobáse přidává maso z šarže poraženého pratura. Delikátní kořenící směs vyniká aromatickou, ale nevtíravou vůní, v níž dominuje pikantní červená paprika a divoké koření. Klobása Taurus neobsahuje žádné škodlivé příměsi, glutamáty, ani komponenty z obilovin a splňuje tak požadavky pro bezlepkovou dietu.

Volarská klobása /pikantní – čabaj/

Klasika, která potěší. Čabajskou klobásu ve Volarech vyrábíme pouze z kvalitního vepřového plecka a boku od regionálních šumavských dodavatelů a hovězího přední plecka, krku a výřezu vlastní výroby z našich chovů. K masu se přidává již jen příjemně ostrá směs koření Lyckeby. Volarská čabajská klobása neobsahuje žádné škodlivé příměsi, glutamáty, ani komponenty z obilovin a splňuje tak požadavky pro bezlepkovou dietu.

Klobásy na gril, oheň, na prkýnko

Myslivecká klobása, Grilovací pepřová klobása a Papriková klobása

Trojice dobrých parťáků ke grilu. Je vyrobena z nejlepšího vepřového a hovězího masa, které pochází z našich vlastních chovů, nebo jen od regionálních šumavských dodavatelů. Na ohni krásně zavoní a chuťově potěší každého grilovacího nadšence. Klobásy neobsahují žádné škodlivé příměsi, glutamáty, ani komponenty z obilovin a splňují tak požadavky pro bezlepkovou dietu.

Salámy

Salám Šumavák

Salám plný dobrého masa. Šumavák je vyroben z kvalitní vepřové plece a vepřového boku, který salámu zaručuje šťavnatost a jemnost chuti. Použité vepřové maso je výhradně od regionálních šumavských dodavatelů.

Salám speciál

Vyladěno gurmány. U tohoto salámu jsme si dali opravdu záležet, aby byl co nejkřehčí, nejchutnější a nejšťavnatější. Základem je nejkvalitnější hovězí přední a zadní maso, které doplňuje vepřová plec a vepřové hřbetní sádlo – to dodává salámu jemnější šťavnatou chuť. Veškeré maso pochází z chovů ze Šumavy.

Šunkový salám

Vyhlášená kvalita. Šunkový salám je vyroben dle vlastní vysoko nastavené normy, aby uspokojil i ty nejnáročnější požadavky na chuť a kvalitu. Šunkový salám je vyroben z kvalitního vepřového masa – kýty, plecka a boku. 40% masové směsi je tvořeno hovězím zadním masem z vlastního ekologického chovu. Salám vyniká chutí, křehkostí, šťavnatostí. A je proto nejprodávanějším druhem uzenářského výrobku v celém regionu Šumavy.

Zvěřinové speciality

Jelení klobása

Znamenitá chuť. Jelení klobása je vyrobena převážně z kvalitní jelení kýty, plece a zvěřinového výřezu z jelena volně chovaného v šumavských honitbách. Dílo doplňuje maso z vepřového boku a vepřový výřez, který klobáse dodává šťavnatost. Do masa se přidávají jen čerstvé bylinky, česnek a voňavé divoké koření. Vše je bez glutamátů a jakýkoliv příměsí, použity jsou jen ty nejkvalitnější suroviny.

Salám Jelenář

Dar šumavské přírody. Salám Jelenář je vyroben z kvalitního jeleního masa, jelení kýty a plece, které pochází ze zvěře (jelenů, ale i laní nebo kolouchů) lovené výhradně v šumavských honitbách společnosti ZEFA v okolí Volar, Zbytin a Nové Paky. Pro větší šťavnatost a jemnou chuť salámu se přidává vepřové sádlo a vepřová plec. Masové směsi dodává úžasnou vůni divoké koření.

Šumavská zvěřinová klobása

Výborná zvěřinová specialita. Šumavská zvěřinová klobása je nově vyráběna dle unikátní receptury z masa černé zvěře – kýty z divočáka, plece a zvěřinového výřezu. Pro jemnější chuť a šťavnatost se do salámu přimíchává vepřové maso – plecko a vepřový výřez. Vše skvěle doplňuje divoké koření, aby klobása chuťově uspokojila i ty nejnáročnější zvěřinové gurmány.


Salám Divočák

Dokonalý gastronomický zážitek ze Šumavy. Salám Divočák je vyroben z výborného, velmi kvalitního zvěřinového masa – poměr kančího masa činí více jak 50%. Šťavnatosti přispívá vepřový bok dodaný z regionálních chovů prasat. Unikátní barvu a chuť salámu zajišťuje divoké koření a směs čerstvých bylin. Salám neobsahuje žádné umělé příměsi, glutamáty, ani komponenty z obilovin a splňuje požadavky pro bezlepkovou dietu, použity jsou jen ty nejkvalitnější suroviny.

Ceník produktů je možné zaslat na vyžádání.

 

Garance

<< Zpět na úvodní stránku